nieuws

Ceva Logistics wil 60 procent omzetgroei in twee jaar

Home

Ceva Logistics wil de komende twee jaar doorgroeien van een bedrijf met zes miljard euro omzet naar een onderneming met tien miljard euro. Dat maakte de nieuwe bestuursvoorzitter John Pattullo bekend tijdens de bekendmaking van de 3e kwartaalcijfers. De Ceva-ceo voorziet geen grote overnames de komende tijd.

Ceva Logistics wil 60 procent omzetgroei in twee jaar
Ceva ceo John Pattullo: '60 procent groei in 2 jaar

Ceva Logistics mikt dus op autonome groei en heeft ook het continueren van de huidige winstmarge scherp op het netvlies. Maar de omzet van het bedrijf dient in de ruim twee jaar tot 2010 wel aanzienlijk te groeien. Deze bleef achter bij de omzetstijgingen in de markt van zowel TNT Logistics als EGL Logistics.

 

Klaarstomen voor overname?

John Pattullo ontkende dat de eigenaar van Ceva, investeringsmaatschappij Apollo Management, wil dat Ceva een van de twee grootste wereldspelers zou moeten worden. Zou Ceva zich met die strategie klaarstomen voor een eventuele overname door de huidige top 3 waar het gaat om wereldwijde contractlogistiek en freight forwarding: DHL (1), Kuehne + Nagel (2) en Schenker (3)?

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel