nieuws

Nu ook 3-wielige Linde E20

Home

Vanaf december 2007 breidt Linde haar serie Elektrotrucks uit de range E12 –E20 uit met een 2-tons versie in driewielige uitvoering. De E386 modelserie bestaat hiermee uit totaal 16 verschillende modellen. Het grote aantal varianten biedt de gebruikers veel keuzemogelijkheden.

Nu ook 3-wielige Linde E20
Linde E20

De beschikbare hefcapaciteit loopt nu van 1,2 t/m 2 ton. Naar wens is er een 3 of 4-wiel configuratie mogelijk. Voor de hoogte van de bestuurdersstoel is er een hoge of lage uitvoering. De E20 L bij voorbeeld is een langgerekt en laag ontwerp dat voorzien is van een hoge (690Ah) batterijcapaciteit. De driewielige uitvoering is door zijn lage bouw vooral geschikt voor het laden/lossen van vrachtwagens.

 

Kosten

Evenals de andere heftrucks uit de E12- E20 serie is de nieuwe truck uitgerust met de onderhoudsvrije vooras. In deze as zijn alle belangrijke componenten opgenomen. Volgens importeur MotracLinde kan de nieuwe truck samen met een energie management systeem een besparing van 25% op de energiekosten opleveren.

 

Ergonomie

De truck is ergonomisch ontworpen rondom de bestuurder met onder andere de standaard 2-pedaalsbediening, de Linde Load Control en de rondom de bestuurder gegroepeerde instrumenten. Met de 2-pedaalsbediening kan de bestuurder sneller en gemakkelijker zijn werk doen.

 

Zie ook:

 

Reageer op dit artikel