nieuws

Müller Melkweg wordt Bidon Logistiek

Home

Müller-Melkweg gaat verder onder de nieuwe bedrijfsnaam Bidon Logistiek. Bidon Logistiek vervoert vloeibare levensmiddelen, zoals zuivelproducten, chocolade en glucose zowel nationaal als internationaal.

Müller Melkweg wordt Bidon Logistiek
Bidon

Het bedrijf verhuist naar een nieuwe vestiging aan de Vonderweg 10 in Overijsselse Enter.

Bidon Logistiek maakte tot een jaar geleden voor 50 procent onderdeel uit van Müller Transport en voor 50 procent van de Fritom Transportgroep. Sinds oktober vorig jaar behoort het bedrijf volledig tot Fritom Transportgroep waar het samen met MMC en Melkweg onderdeel uitmaakt van de Liquid Food Group.

Fritom Holding is de moedermaatschappij van 11 bedrijven die zich samen presenteren als de Fritom Transportgroep.

 

Reageer op dit artikel