nieuws

Logistieke sector krijgt internationale carrièresite

Home

Er is een nieuwe vacaturesite gelanceerd: supplychaincareer.com. “De carrièresite biedt bedrijven die op zoek zijn naar logistiek talent, de mogelijkheid om zich op internationale schaal te profileren”, zegt oprichter Eelco Dijkstra. Logistiek.nl is mediapartner van de nieuwe site.

Logistieke sector krijgt internationale carrièresite
Supplychaincareer.com

Supplychaincareer.com tracht jong, net afgestudeerd talent aan te trekken tot de logistieke sector, maar stelt bedrijven en universiteiten ook in staat om internationale stages aan te bieden. Gezien het internationale karakter van de logistieke sector, is supplychaincareer.com wereldwijd beschikbaar in verschillende talen.

 

CV-database

“De vacature portal is makkelijk in het gebruik en biedt de mogelijkheid om vacatures te plaatsen en op zoek te gaan naar geschikte kandidaten in de CV-database”, zegt Eelco Dijkstra, oprichter van de nieuwe site en managing director van Europhia Consulting.

 

Samenwerking Logistiek.nl
Voor het Nederlandstalige deel van de website, supplychaincareer.nl, is een samenwerking met Logistiek.nl opgestart. Een deel van de vacatures van Supplychaincareer.com wordt als topvacature op de vacaturebank van Logistiek.nl aangeboden. Ook kunnen bezoekers via Logistiek.nl rechtstreeks naar de CV-database van Supplychaincareer.com.

 

Wereldwijd talent aantrekken

Gijs Gjaltema, uitgever binnen Reed Business en verantwoordelijk voor de samenwerking met Logistiek.nl, spreekt van een ‘interessante ontwikkeling die logistieke en supply chain-bedrijven in Nederland in staat stelt om zich wereldwijd te profileren en talent aan te trekken.’

Krapte op arbeidsmarkt duurt voort 
Eelco Dijkstra verwoordt het als volgt: “Deze carrière portal biedt topbedrijven de mogelijkheid om internationaal talent aan te trekken over de landsgrenzen heen. De krapte aan talent op de arbeidsmarkt duurt voort. De sleutel tot verdere groei voor ambitieuze bedrijven zal bestaan uit de mogelijkheid om talent aan te trekken binnen heel Europa en zelfs daarbuiten.”

 

Supplychaincareer.com is een onafhankelijk product dat los staat van Europhia’s eigen wervings- en selectie activiteiten.

 

Links:

Reageer op dit artikel