nieuws

Crown wisselt directie

Home

Crown heeft de benoeming van David Kerr aangekondigd tot Vice-president Internationale accounts. In deze functie is hij voornamelijk verantwoordelijk voor multinationale klantenactiviteiten. Voordien was Kerr, Crown´s Vice-president Operationele activiteiten voor het Verenigd Koninkrijk.

Crown wisselt directie
David Kerr Crown

Kenneth Dufford is aangesteld als Managing Director Operationele activiteiten voor Europa. Dufford is al geruime tijd werkzaam bij Crown in verschillende functies. Hij krijgt de verantwoordelijkheid over alle directe en indirecte detailhandelsactiviteiten voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika, inclusief verkoop, service, en marketing. Dufford zal tevens verantwoordelijk zijn voor het administratieve beheer van Crown´s Europese hoofdkantoor in München, Duitsland.

 

Verder heeft Crown de benoeming van Simon Emery aangekondigd tot Managing Director Operationele activiteiten voor het Verenigd Koninkrijk. Emery werkt reeds 18 jaar bij Crown in verschillende functies, zowel in het Verenigd Koninkrijk als daarbuiten. Emery was directeur Verkoop en operationele activiteiten voor het Verenigd Koninkrijk.  Hij wordt nu verantwoordelijk voor alle activiteiten van Crown binnen het Verenigd Koninkrijk.

 

Kenneth Dufford

Simon Emery

 

Lees ook: Crown opent fabriek in China (jan 2007)  

Reageer op dit artikel