nieuws

Toch geen dwangsom voor Wim Bosman

Home

De gemeente Montferland had aan Wim Bosman een dwangsom opgelegd van 10.000 euro per dag, als de logistiek dienstverlener door zou gaan met het bouwrijp maken van industriegrond in ’s-Heerenberg. De Raad van State heeft nu beslist dat de dwangsom niet hoeft te worden betaald.

Toch geen dwangsom voor Wim Bosman
Toch geen dwangsom voor Wim Bosman

De dwangsom, met een maximum van 200.000 euro, is nietig verklaard, omdat volgens de Raad van State de werken van Wim Bosman overeenkomstig het geldende bestemmingsplan worden uitgevoerd.

  

Eerdere problemen

De gemeente Montferland en de logistiek dienstverlener hebben al langer onenigheid over de groei en de uitvoering van de expansieplannen in ’s Heerenberg die volgens Wim Bosman juist goed zijn voor de regionale werkgelegenheid. Eind juli ontving Wim Bosman een negatieve uitspraak van de Raad van State inzake de (milieu)vergunning op hoofdzaken.

  

Lees ook:

Reageer op dit artikel