nieuws

Plaatsen van logistieke vacatures verbeterd

Home

Het plaatsen van (gratis) logistieke vacatures op de website Logistiek.nl is verbeterd. Bedrijven die hun vacatures plaatsen kunnen hun vacature nu aantrekkelijk vormgeven met de functionaliteiten vet, cursief, onderstrepen en ook is het mogelijk om een opsomming te maken.

Plaatsen van logistieke vacatures verbeterd
Logistieke vacatures

Logistieke bedrijven maken veelvuldig gebruik van de mogelijkheid om gratis vacatures te plaatsen op de logistieke website met ruim 500.000 pageviews per maand. Na de totale vernieuwing in juni van dit jaar, rees de vraag om een mogelijkheid om de vacatures nog beter te kunnen aanbieden. Dit is nu mogelijk door een verbeterde vormgevingsfunctionaliteit met vet, cursief, onderstrepen en het maken van een opsomming.

 

Vierhonderd alerts

Verder maken ruim vierhonderd personen momenteel gebruik van het gratis e-mailalert waarin ze worden geattendeerd op nieuwe vacatures binnen een bepaalde functiesoort of regio. Als een bezoeker een vacature heeft gevonden, dan kan hij of zij hier direct per mail op reageren. Bij zo’n online sollicitatie kan ook een CV worden meegestuurd.

Ook biedt Logistiek.nl de mogelijkheid van TOPvacatures, dit zijn betaalde vacatures met een prominente plek op de website.

 

Zie ook:

Reageer op dit artikel