nieuws

MAN ‘Truck of the Year 2008

Home

Tijdens de opening van de bedrijfsautorai is bekend gemaakt dat de nieuwe TG serie van MAN met 111 stemmen gewonnen heeft van concurrenten Iveco Stralis en Renault Premium Lander. Truckbouwer MAN wint de award voor de zevende keer.

MAN ‘Truck of the Year 2008
MAN wint Truck of the Year 2008

Het topmodel van de TG serie is de TGX met 680 pk V8 motor, de krachtigste wegtruck van de wereld. De TG’s vervangen de TGA serie. De jury spreekt veel lof uit over de verbeterde cabine. “Goede chauffeurs zijn schaars en daarom verdienen ze een comfortabele werkplek”, zegt jury voorzitter Andy Salter. “De cabine biedt veel opbergruimte en de positie van de bedieningsknoppen zorgt voor een stress vrije werkplek”.

 

The European Road Transport Show 2007 (TERTS, oftewel bedrijfsautorai) wordt gehouden van 26 oktober tot en met 3 november 2007

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel