nieuws

Lidl zoekt verstransporteurs

Home

Supermarktorganisatie Lidl is op zoek naar verstransporteurs die koelverse producten naar de verschillende filialen in de Benelux kunnen vervoeren. De oproep voor verstransporteurs ligt in de lijn met de uitbreiding van het versaanbod bij de discounter. Dat meldt de website Distrifood.nl

Lidl zoekt verstransporteurs
Lidl zoekt verstransporteur

Vervoerders kunnen zich tot 15 oktober inschrijven bij de firma Cargoclix, die de uitschrijving van de tender begeleidt. Lidl is bereid koelmaterieel ter beschikking te stellen aan wegvervoerders die daar niet over beschikken. De discounter is sinds deze maand tien jaar aanwezig op de Nederlandse markt en heeft hier een kleine 250 filialen.

 

Uitbreiden van de verafdelingen

Lidl is sinds een paar jaar bezig met het uitbreiden van de versafdelingen. Het begon met de introductie van een basislijn vers vlees, later uitgebreid met luxe soorten als biefstuk en varkenshaas. De discounter breidde het verse aanbod verder uit met maaltijden, (biologisch) agf, light-kaas, snack-pruimtomaatjes en tros-cherrytomaatjes. Een paar maanden geleden werd een nieuwe lijn koelverse maaltijden geïntroduceerd die een ‘twee-ons-groente-logo’ dragen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel