nieuws

John Kuiper opent weblog ‘postkamervragen

Home

Op 1 januari 2008 wordt de Nederlandse postmarkt geliberaliseerd. Het openstellen van de markt, in navolging van bijvoorbeeld de markt voor telecommunicatie en de energiemarkt, moet leiden tot meer keuzevrijheid, lagere prijzen en meer kwaliteit in de postdiensten.

John Kuiper opent weblog ‘postkamervragen
John Kuiper, CEO DHL Global Mail

De liberalisering is een grote stap voor DHL Global Mail Benelux. Het betekent dat het bedrijf straks ook poststukken van minder dan vijftig gram mogen gaan bezorgen. In de niet-geliberaliseerde markt was deze dienst aan TNT Post voorbehouden.

 

John Kuiper telt de dagen af in weblog

In aanloop naar die vrije postmarkt houdt John Kuiper, CEO van DHL Global Mail Benelux, via zijn weblog bezoekers op de hoogte van de ontwikkelingen in de postwereld. Daarnaast gaat hij tijdens evenementen en bijeenkomsten de dialoog aan met een ieder die meer wil weten over post. Ook geeft hij presentaties en workshops over de liberalisering van de postmarkt en de strategie van DHL Global Mail.

 

Reageer op dit artikel