nieuws

Draadloze headsets met groot bereik van GN

Home

GN, leverancier van headsetoplossingen, komt met een nieuwe lijn draadloze DECT headsets met groot bereik. Deze headsets, de Jabra GN9350 OC en Jabra GN9330 USB OC, hebben een ‘wideband’ geluidskwaliteit, zijn ‘plug & play’ en hebben een draadloos bereik tot honderd meter.

Draadloze headsets met groot bereik van GN
Jabra GN

De producten volgen de Jabra GN2000 USB OC met draad op, die al volledig compatibel is met Office Communicator 2007. Het bedrijf heeft samen met Microsoft een serie producten geïntroduceerd die zijn geoptimaliseerd voor Microsoft Office Communicator 2007.

 

Filteren luide geluiden

De headsets zijn voorzien van de PeakStop technologie die plotselinge luide geluiden filteren, zodat het gehoor van de gebruiker beschermd is. Verder hebben de headsets geïntegreerde knoppen voor het aannemen of ophangen van een telefoongesprek. Hiermee kan ook het volume tot honderd meter van de PC of bureau telefoon geregeld worden. De headsets zijn geschikt voor een breed scala aan industrieën en medewerkers.

 

Zie ook: Overzicht productnieuws op Logistiek.nl

Reageer op dit artikel