nieuws

Vakbeurs ICT & Logistiek matcht VLM-leden

Home

Leden van de VLM (Vereniging Logistiek Management) kunnen de komende tijd via internet afspraken maken met collega-leden en exposanten van de vakbeurs ICT & Logistiek. Deze ontmoetingen worden gearrangeerd op basis van profielen. De vakbeurs wordt op 7 en 8 november gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

Beursbezoekers maken voorafgaand aan de beurs een profiel aan. Het systeem matcht dit profiel met interessante exposanten, seminars, gesprekspartners en bezoekers. Op internet kan de bezoeker zelf aangeven met wie hij tijdens de beurs wil afspreken. Hij nodigt zijn gesprekspartners via internet uit. VNU Exhibitions biedt dit nieuwe instrument op ICT & Logistiek vooralsnog exclusief aan leden van VLM aan.

 

Business lounge

Op de beursvloer heeft organisator VNU Exhibitions de VLM-business lounge ingericht. Beursmanager Paul Verdult: “Een beurs brengt vraag en aanbod bij elkaar. Op basis van profielen brengen we ‘de beste match’ tot stand. Matchmaking leidt tot supergericht beursbezoek. Belangrijkste voordeel is dat het bezoekers in contact brengt met exposanten, maar ook met andere bezoekers die ze anders nooit zouden hebben gesproken. De technologie doet de bezoeker buiten de eigen gebaande paden treden.”

 

Voorlopig biedt VNU Exhibitions deze mogelijkheid alleen aan VLM leden aan. Verdult: “Kwestie van kennisverrijking. We hebben hier te maken met een organisatie, waarvan de leden beschikken over veel knowhow. Voor ons is het een uitdaging de leden met elkaar in contact te brengen om cases met elkaar te bespreken. Daarnaast weten we dat iedereen kampt met tijdgebrek: als je op een dag precies de juiste mensen spreekt is beursbezoek wel heel erg lucratief.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel