nieuws

SAP verlaagt Total Cost of Ownership

Home

SAP Business ByDesign is een nieuwe ‘on demand’ bedrijfssoftwareoplossing voor middelgrote organisaties. De applicatie is ontworpen rond vier kernprincipes – volledigheid, gebruiksgemak, aanpasbaarheid en het verlagen van de ‘total cost of ownership’ (TCO).

SAP verlaagt Total Cost of Ownership
SAP NetWeaver

Henning Kagermann, CEO van SAP AG: “De technische voordelen van een servicegeoriënteerde architectuur (SOA) bereiken de bedrijfsprocessen direct en geven klanten de mogelijkheid tot innoveren, zonder de noodzaak om IT-expertise in huis te hebben. Een dergelijke gebruiksvriendelijke, betaalbare en complete oplossing ontbrak tot op heden voor middelgrote organisaties.”

 

 

 

 

 

Verschil

SAP Business ByDesign verschilt volgens de leverancier fundamenteel van andere concurrerende oplossingen voor het middenbedrijf; het levert snel meerwaarde op, zorgt voor eenvoudiger gebruik en beperkt de algehele IT-kosten van klanten tot een minimum. Dit komt doordat de noodzaak tot training van gebruikers, hardware-investeringen, ondersteuning en het zelf in dienst hebben van IT-medewerkers afneemt. De oplossing is volledig gebaseerd op SAP NetWeaver.

 

 

Reageer op dit artikel