nieuws

Matchmaking voor vLm-leden op ICT&Logistiek

Home

Directie- en vLm-leden kunnen op internet afspraken maken met collega-leden en exposanten van de vakbeurs ICT & Logistiek. Ontmoetingen worden gearrangeerd op basis van profielen. Afspraken worden bijgehouden in een digitale agenda. De vakbeurs ICT & Logistiek is op 7 en 8 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Matchmaking voor vLm-leden op ICT&Logistiek
ICT en Logistiek

Beursbezoekers maken voorafgaand aan de beurs een profiel aan. Het systeem matcht dit profiel met interessante exposanten, seminars, gesprekspartners en bezoekers. Op internet kan de bezoeker zelf aangeven met wie hij tijdens de beurs wil afspreken. Hij nodigt zijn gesprekspartners via internet uit. VNU Exhibitions biedt dit nieuwe instrument op ICT & Logistiek vooralsnog exclusief aan leden van vLm aan.

 

Business lounge
Op de beursvloer heeft VNU de vLm-business lounge ingericht. Beursmanager Paul Verdult: “Een beurs brengt vraag en aanbod bij elkaar. Matchmaking leidt tot supergericht beursbezoek. Belangrijkste voordeel is dat het bezoekers in contact brengt met exposanten, maar ook met andere bezoekers die ze anders nooit zouden hebben gesproken.”

 

Hoogwaardig netwerkplatform
Rien Hagen, directeur vLm: “Als beroepsvereniging behoort het creëren van een hoogwaardig netwerk- en kennisplatform voor discussie en kennisoverdracht tot een van onze doelen. Met de matchmaking op de vakbeurs ICT & Logistiek kunnen we deze doelstelling nog meer inhoud geven. Een perfecte kans dus voor onze leden om hun beursbezoek nog doeltreffender te maken.”

De Matchmaking functionaliteit is ontwikkeld door 2MARK-IT.

 

Lees meer:

Reageer op dit artikel