nieuws

Er zit muziek in logistiek

Home

Twintig jaar geleden startte Peter Leerintveld het bedrijf Logistore. Afgelopen zaterdag vierde hij dit jubileum in het magazijn van één van zijn grootste klanten, Nedac Sorbo in Duiven. Het geheel werd in stijl opgeluisterd door het Nieuw Trombone Collectief, één van de vele passies van Leerintveld.

Er zit muziek in logistiek
er zit muziek in logistiek

In twintig jaar is Logistore uitgegroeid tot een bijzonder bedrijf in de Nederlandse logistiek. De combinatie van onafhankelijk advies en het ontwerp van technische systemen is opmerkelijk. Bedrijven als Nedac Sorbo, Plieger, S&H, Tennant en Centraal Boekhuis hebben daar van geprofiteerd. De invalshoek die Leerintveld kiest is vooral praktisch en probleemoplossend. Samen met een aantal partners bedacht hij in het verleden ‘wijdoennietmoeilijk.nl’.

 

Passie delen voor muziek en logistiek

John Jansen van Nedac Sorbo gaat al jaren zakelijk en privé om met Leerintveld. Samen werd de RF-scansysteem Tagwatch ontwikkeld en geïnstalleerd. Ook voor de Logistacker – een systeem voor automatisch orderpicken – heeft Jansen belangstelling. Maar eerst gaat het bedrijf in Duiven het bestaande dc met 8.000 vierkante meter uitbouwen.

Behalve logistiek hebben Leerintveld en Jansen nog een gezamenlijke passie, namelijk muziek. Leerintveld zelf blaast al jaren zijn partijtje mee in de fanfare van Rossum. Nog niet zo lang geleden raakten ze onder de indruk van het Nieuw Trombone Collectief.

 

Negen trombones klinken van alle kanten

Het twintigjarig bestaan werd als gelegenheid aangegrepen om dit collectief met negen trombonisten voor te stellen aan het zakelijk netwerk van klanten en partners. Het motto luidde: er zit muziek in logistiek. Ruim tweehonderd gasten luisterden zaterdag naar een uitvoering, waarin het blaasinstrument (letterlijk) van alle kanten te horen was.

Ter gelegenheid van het jubileum bracht Logistore een boekje uit met historie van het bedrijf, klantverhalen en artikelen over – hoe kan het ook anders – muziek in diverse facetten.

 

Reageer op dit artikel