nieuws

Wanzl ziet voordeel in 5e wiel aan orderpickwagen

Home

Wanzl ziet voordeel in 5e wiel aan orderpickwagen
Wanzl KT3 Drive

Het ‘vijfde wiel aan de wagen’ heeft een negatieve klank. Desondanks heeft het Duitse Wanzl een opmerkelijke elektrisch aangedreven orderpickwagen: de KT3 Drive met vijf wielen ontwikkeld, die nu ook in de Benelux op de markt wordt gebracht.

De KT3 Drive is met een vijfde wiel uitgerust in het midden van de wagen. De onderhouds-, en slijtagevrije elektrische motor zorgt voor de aandrijving. Het geoctrooieerde vijfde wiel garandeert volgens Wanzl een uitstekend te manoeuvreren wagen ook bij een volledige belading (300kg). De elektrische motor wordt door een schakelaar bediend, die ergonomisch in de greepstang is geïntegreerd. Hiermee wordt de wagen gestuurd en voor -, of achteruit gereden. Er zijn vijf snelheden programmeerbaar.

 

Reageer op dit artikel