nieuws

Procter & Gamble verlengt contract met Jones Lang LaSalle

Home

De strategische samenwerkingsovereenkomst tussen Jones Lang LaSalle en Procter & Gamble (P&G) is vernieuwd. Dit betekent dat de vastgoedadviseur diensten blijft verlenen op het gebied van facility- en projectmanagement voor de wereldwijde kantorenportefeuille van P&G, die naar schatting ruim 1,5 miljoen m2 bedraagt.

Procter & Gamble verlengt contract met Jones Lang LaSalle
Procter & Gamble hernieuwt contract met Jones Lang LaSalle

In 2003 nam P&G Jones Lang LaSalle voor een periode van vijf jaar in de arm als wereldwijd dienstverlener. Sinds het sluiten van de oorspronkelijke overeenkomst zijn er locaties aan de portefeuille van P&G toegevoegd door de verwerving van Gillette en Wella. P&G heeft Jones Lang LaSalle in 2005 uitgeroepen tot External Business Partner of the Year en in 2006 tot Majority Diversity Supplier of the Year.

 

Bedrijfscontinuïteit handhaven

“Deze nieuwe overeenkomst is een jaar vóór het aflopen van het oorspronkelijke contract ondertekend met als doel de bedrijfscontinuïteit te handhaven en het vertrouwen in ons model te onderstrepen,” zei Lydia Jacobs-Horton, Director of Global Facilities and Real Estate bij Procter & Gamble. “Het nieuwe contract vormt het bewijs van een sterk partnerschap met op elkaar afgestemde verwachtingen, en stelt ons team in staat voortdurend te werken aan de verbetering van de dienstverlening en de invoering van praktische verbeteringen zodat de werknemers van P&G hiervan overal ter wereld kunnen profiteren.”

Reageer op dit artikel