nieuws

Nieuwe EMLog-masters in logistiek management

Home

Het vLm Logistiek College en TiasNimbas Business School (Technische Universiteit Eindhoven en de Universiteit van Tilburg) hebben op feestelijke wijze diploma’s uitgereikt aan 17 nieuwe masters in logistiek management. De masters haalden voor hun gecombineerde executive master-opleiding zowel het EMLog als het MTL-diploma.

Nieuwe EMLog-masters in logistiek management
De geslaagden op de foto

Prof. dr. Hugo Roos, vLm-voorzitter, reikte de EMLog-diploma’s uit aan 16 masters:

Henk Achterberg, Bart Boesewinkel, Ellen Brian, Martijn Elbers, Peter Gijsbers, Merlijn Heiligers, Marens Hoop, Paul Huis in ’t Veld, Carl Israël, Frans de Jong, Rob Lotthrincx, Roger Pluijm, Joost van Staveren, Marcel Theunissen, Arnold Theuws, Gerard Tummers.

 

EMLog

De EMLog-opleiding is een jaarlijks, door het vLm Logistiek College georganiseerde, executive master opleiding met Europese exameneisen van de European Logistics Association (ELA). Eerder dit jaar werd het EMLog-diploma al aan vier eerder afgestudeerden uitgereikt: Mascha van den Broek, Jos Schoumakers, Maarten Veldman en Jaap Visser.

 

MTL

Prof. drs. Kees Ruijgrok, academic director MTL aan de TiasNimbas Business School, reikte het academische MTL diploma uit aan de 16 EMLog-afgestudeerden en aan Frank Hovens, die vorig jaar al zijn EMLog-diploma had behaald. MTL staat voor ‘Master of Transport & Logistics management’.

 

Gecombineerde masteropleiding

vLm Logistiek College en TiasNimbas Business School bieden nu voor de vijfde keer gezamenlijk een executive master opleiding aan op het gebied van logistiek management, waarbij afgestudeerden 2 mastertitels behalen. De doorlooptijd van deze opleiding in 2 delen bedraagt 21 maanden. Er is ook een mogelijkheid om alleen de EMLog – titel te halen.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel