nieuws

Geen zomerdip in logistieke vacatures

Home

Zelfs in zomermaand juli is het aantal vacatures gestegen, zo blijkt uit cijfers van de Monster Employment Index. Deze maandelijkse barometer van de online arbeidsmarkt laat wederom een forse stijging zien van het aantal logistieke vacatures.

Geen zomerdip in logistieke vacatures
Grafiek laat geen zomerdip vacatures zien in julimaand

De index steeg met 6 punten naar 197 en is daarmee terug op het hoge niveau van de maand mei. Vorig jaar liet juli een daling zien, vergeleken met dit jaar is er een verschil van +43 punten. Transport & logistiek laten een toename van 11 punten zien.

 

Logistiek.nl merkt de stijging

Ook Logistiek.nl ziet een toename van het aantal gratis logistieke vacaturemeldingen. Vanaf juli biedt de site een zeer uitgebreide vacaturemodule met diverse nieuwe mogelijkheden.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel