nieuws

DSV tevreden over integratie Frans Maas

Home

DSV meldde tijdens de bekendmaking van de halfjaarcijfers op dat het tevreden is over de wijze waarop de integratie van Frans Maas in de DSV-organisatie verloopt. De omzet van het Deense logistieke bedrijf steeg naar 2,29 miljard euro in de eerste zes maanden. Frans Maas droeg er ongeveer 13 procent aan bij.

DSV tevreden over integratie Frans Maas
Frans Maas DSV

Ondanks dat DSV zegt tevreden te zijn over de integratie van de Nederlandse logistiek dienstverlener, is deze integratie nog niet afgerond. De focus van DSV ligt de komende maandag dan ook voornamelijk op het verder integreren van Frans Maas in de organisatie én daarnaast ligt de focus eveneens op het inpassen van aangekochte lucht- en zeevracht bedrijven. Volgens de Denen hebben de activiteiten van de logistiek dienstverlener uit Venlo naast omzet ook al winst bijgedragen aan de halfjaarcijfers.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel