nieuws

Pebblestone Fashion is Microsoft Partner Of The Year

Home

Pebblestone Fashion International is onlangs uitgeroepen tot Microsoft Worlwide Partner of the Year in de categorie Microsoft Dynamics NAV. De Nederlandse softwareleverancier ontvangt de award voor de ontwikkeling en verbetering van de specialistische oplossing Pebblestone Fashion, die gebaseerd is op Microsoft technologie.

Pebblestone Fashion is Microsoft Partner Of The Year
Pebblestone Fashion ontvangt Microsoft Partner Of The Year Award

Het winnen van de award zet Pebblestone wereldwijd op de kaart als ontwikkelaar en leverancier van kwalitatieve op Microsoft gebaseerde softwareoplossingen voor de modebranche. Jeroen Venus, managing director Pebblestone Fashion International: “Het is een blijk van waardering en erkenning voor de wijze waarop wij met Pebblestone Fashion bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering bij onze klanten.”

 

Sterke positie

Volgens Pierre Liautaud, vice president Microsoft Western Europe, heeft Pebblestone Fashion International een oplossing met een sterke verticale focus ontwikkeld. Hiermee heeft het Nederlandse bedrijf een sterke positie binnen de kleding- en fashion branche gecreëerd en een oplossing geleverd waarmee klanten flexibel en gemakkelijk kunnen werken.

 

Partnerconferentie

De prijswinnaars in de verschillende categorieën werden op 11 juli bekendgemaakt tijdens de Microsoft Worldwide Partner Conference in Denver (USA). De prijsuitreiking vond plaats tijdens een speciale bijeenkomst voor alle 1.800 partners vanuit de gehele wereld die in de race waren voor de awards.

 

Oplossing voor kleine bedrijven

Op de partnerconferentie kondigde Microsoft verder aan dat er een nieuwe oplossing is speciaal voor kleine bedrijven, Microsoft Dynamics Entrepreneur Solution. De oplossing is geheel geïntegreerd met Microsoft Office en heeft ook dezelfde look en feel. Pebblestone Fashion International gaat de add-on ook op deze nieuwe oplossing aanpassen en zowel op de Nederlandse als op de internationale markten aanbieden.

     

Lees ook:

Tectura sleept MBS-award in de wacht (nieuwsarchief, juli 2006)

Reageer op dit artikel