nieuws

Nieuwe logistieke vacaturetool blijkt succes

Home

De nieuwe vacaturetool van Logistiek.nl, die deze week werd gelanceerd, blijkt een schot in de roos. Het aantal gratis aangemelde vacatures schoot omhoog en de eerste online-sollicitaties werden bijna direct verstuurd. Ook meldden velen zich aan voor de wekelijkse gratis e-mail met de nieuwste vacatures.

Nieuwe logistieke vacaturetool blijkt succes
Logistieke vacatures

De reacties op de vernieuwingen van de toch al populaire logistieke vacaturetool waren louter positief. Vooral het sneller en beter zoeken werd als positief punt genoemd.

 

Enthousiaste reactie

Alice Stax van Via-schakel in werk plaatst regelmatig vacatures en reageert enthousiast: “Het ziet er overzichtelijk uit en de vacaturepagina spreekt meer aan dan eerst.
Door de filters die zijn toegevoegd is het voor kandidaten makkelijker een passende vacature te vinden bij hun wensen.
Ze hoeven niet meer alle pagina’s door te lopen. Wat toch vaak veel tijd in beslag nam, ook voor mijzelf als ik vacatures wilde nakijken, aanpassen of verwijderen.
Dat de kandidaten nu online kunnen solliciteren is ook een vooruitgang. Daarnaast is het voor ons handig, want wij kunnen nu zien welke kandidaten via Logistiek.nl bij ons terecht komen.”

 

Makkelijker zoeken

De vacaturetool op Logistiek.nl trekt maandelijks tienduizenden bezoekers en dat was voor de redactie de aanleiding om de service voor deze bezoekers verder te professionaliseren.

In de vernieuwde vacaturetool kunnen bezoekers via de filter-mogelijkheid makkelijker zoeken op functie of regio. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een wekelijkse e-mailalert waarin ze worden geattendeerd op nieuwe vacatures binnen een bepaalde functiesoort of regio.

Als een bezoeker een vacature heeft gevonden, dan kan hij of zij hier direct op reageren. Bij zo’n online sollicitatie kan ook een CV worden meegestuurd.

 

Ga naar:

Reageer op dit artikel