nieuws

Nieuwe logistieke vacaturetool biedt optimale service

Home

Vandaag lanceert Logistiek.nl een geheel vernieuwde vacaturetool waarin logistieke professionals via een filter makkelijk kunnen zoeken naar relevante vacatures. Verder kunnen ze zich gratis abonneren op een wekelijkse e-mailalert. Vacatures plaatsen kan ook gratis. De rubriek bevat 225 vacatures op het gebied van logistiek en supply chain management.

Nieuwe logistieke vacaturetool biedt optimale service
Vacaturerubriek Logistiek.nl

De vacaturetool op Logistiek.nl trekt maandelijks tienduizenden bezoekers. In de maand juni alleen al werd 64.000 keer een vacature bekeken. Dit was voor de redactie de aanleiding om de service voor deze bezoekers verder te professionaliseren.

 

Wekelijkse e-mailalert

In de vernieuwde rubriek, die vandaag, 2 juli 2007, is live gegaan, kunnen bezoekers via de filter-mogelijkheid makkelijker zoeken op functie of regio. Ook kunnen ze zich aanmelden voor een wekelijkse e-mailalert waarin ze worden geattendeerd op nieuwe vacatures binnen een bepaalde functiesoort of regio.

 

Meteen online solliciteren

Als een bezoeker een vacature heeft gevonden, dan kan hij of zij hier direct op reageren. Bij zo’n online sollicitatie kan ook een CV worden meegestuurd.

 

Carrière-tips

Naast vacatures bevat de nieuwe rubriek ook artikelen en tips rondom solliciteren en carrières in de logistiek. Per functiesoort zullen er profielen worden gemaakt waarin is te lezen wat een functie zoal inhoud, welke opleidingen er voor nodig zijn en wat de salarissen zijn.

 

Ga naar:

Reageer op dit artikel