nieuws

Antalis neemt grote papierdistributeur over

Home

Antalis, leverancier van papier en kunststof, heeft de MAP Merchant Group overgenomen. MAP is de vierde grootste papierdistributeur in Europa. Tot de MAP groep in Nederland behoren papiergroothandel ModoVanGelder uit Amsterdam en Grafisch Papier uit Andelst. Daarnaast heeft Antalis heeft al twee vestigingen in Almere.

Door de overname heeft Antalis een flinke stap gezet in haar strategische wens de internationale groothandelsactiviteiten nog verder uit te breiden. Antalis is nu de grootste papierdistributeur in Europa.

 

Cijfers en feiten

Het vernieuwde bedrijf heeft een jaarlijkse omzet van 3,7 miljard euro, een jaarlijks volume van 3 miljoen ton papier, 8.400 medewerkers en een aanwezigheid in 44 landen, waarvan 30 in Europa.

Reageer op dit artikel