nieuws

Rally om traineeship ook voor logistici

Home

Softwareleverancier IFS nodigt 20 starters uit om deel te nemen aan een rally. De rally is bedoeld als onderdeel van een werving- en selectietraject want de deelnemers moeten onderweg hun competenties laten zien. Uiteindelijk maken zij kans op een sportauto en een traineeship bij IFS.

Rally om traineeship ook voor logistici
Rally om traineeship en sportauto ook voor logistici

De Burton sportauto

Oud-studenten die recent afgestudeerd zijn in een logistieke, economische, bedrijfskundige of informatica richting kunnen meedoen met de rally, ook zonder rijbewijs. Er zijn namelijk niet alleen bestuurders maar ook bijrijders/ navigators nodig.

 

Van Eindhoven naar Londen

Aan de wedstrijd zullen tien teams deelnemen. Zij reizen in augustus gedurende twee weken door Europa. Tijdens de rally gaat het niet om snelheid, wel om kennis, karakter en inzet. De rally voert de teams van Eindhoven naar het Duitse Erlangen en vervolgens via Parijs naar Londen. De samenstelling van de teams wisselt gedurende de tocht. De teams doen vier IFS-vestigingen aan waar ze businesscases moeten oplossen.

 

Lees ook:

Meer informatie over de rally

 

Reageer op dit artikel