nieuws

Meeste logistiekelingen zijn altijd bereikbaar

Home

In Nederland zijn managers ’s avonds optimaal bereikbaar, blijkt uit onderzoek van Robert Half Finance & Accounting. In de avonduren laten vier op de vijf managers hun telefoon aanstaan en lezen zij ook hun e-mail. Hoe is dit in de logistiek? Bent u bereikbaar buiten werktijd? Dit vroegen we aan de bezoekers van Logistiek.nl.

Meeste logistiekelingen zijn altijd bereikbaar
Bereikbaarheid in logistiek

Maar liefst 35 procent van de 300 deelnemers aan onze opiniepoll geeft aan dat ze altijd bereikbaar zijn, ook op vakantie. Daarbij zegt nog eens 29 procent dat ze niet op vakantie bereikbaar zijn maar verder wel altijd in de avonduren en de weekenden. Alleen op doordeweekse avonden bereikbaar, geldt voor 17 procent van onze bezoekers op Logistiek.nl. Slechts 1 procent is in de weekenden en bereikbaar en 15 procent zegt nooit bereikbaar te zijn buiten werktijd.

 

U kunt nog stemmen!

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel