nieuws

DPD zorgt voor nieuw wereldrecord

Home

DPD benadrukt de ontwikkeling van de expressdiensten op de vakbeurs in München en zorgde voor een nieuw wereldrecord. Kapper Nico knipte in een marathonsessie van 24 uur 300 mensen op de DPD stand en vestigde hiermee een nieuw wereldrecord.

DPD zorgt voor nieuw wereldrecord
Wereldrecord: 300 mensen knippen in 24 uur

Het gaat goed met DPD. Het bedrijf groeit en zet de merknaam DPD meer op de kaart. De poolse tak Masterlink, heet sinds kort DPD en het Russische bedrijf Armadillo Group gaat binnenkort ook over op deze merknaam. Er is gekozen om de naam DPD zoveel mogelijk te integreren in alle bedrijfsonderdelen die vallen onder het Franse moederbedrijf Geopost. Eerder al verdween de naam Geopost in Nederland uit de operatie.

 

Het bedrijf noteerde voor 2006 een omzet van bijna 3 miljard euro, een groei van 17 procent ten opzicht van 2005. Om de positie in Spanje te versterken is in maart een joint-venture gestart met het spaanse SEUR-Santander. Recent is een linehaul gestart tussen Duitsland en Griekenland. In de toekomst worden soortgelijke verbindingen tussen het Poolse Warschau en Oekraine en Turkije en het Bulgaarse Sofia opgestart.

 

 

Reageer op dit artikel