nieuws

Atlet veegt tegengesteld met RCM veegzuigmachine

Home

De Alfa is een compacte wendbare veegzuigmachine. Deze is voorzien van het door RCM gepatenteerde ‘SmartTraction’ systeem waarbij de gebruikelijke enkele middenborstel is vervangen door een systeem met 2 contra-roterende borstelwalsen.

Atlet veegt tegengesteld met RCM veegzuigmachine
Atlet Alfa

Deze tegengesteld draaiende borstelopstelling geeft volgens de fabrikant een zeer goede veegwerking, omdat het vuil letterlijk naar binnen wordt getrokken. Daarnaast wordt de machine door dit systeem automatisch naar voren bewogen. Dit geeft de machine een rustige en beheerste rijaandrijving.

 

Filter

Al het opdwarrelende stof wordt door een efficiënt filtersysteem opgevangen. De modern ogende en robuuste machine is opgebouwd rond een frame van flexibel en praktisch onverwoestbaar polyethyleen. Atlet is officieel importeur van RCM veegmachines.

 

 

Reageer op dit artikel