nieuws

Penske en ABX samen naar Brazilië

Home

Penske Logistics en ABX Logistics starten een nieuwe joint venture in Brazilië met de naam ABX-Penske Air & Sea. Beide partijen bezitten elk 50 procent van de maatschappij. Het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdvestiging van Penske in Zuid-Amerika, in het Braziliaanse Barueri (Sao Paulo).

Penske en ABX samen naar Brazilië
Penske en ABX samen naar Brazilië

De nieuwe joint venture is het eerste samenwerkingsverband van de twee bedrijven sinds zij in september 2006 een wereldwijde strategische overeenkomst aankondigden. De nieuwe joint venture stelt Penske en ABX in staat om internationale vrachtbeheerdiensten te leveren aan klanten in Brazilië.

 

“Wij blijven ons intensief richten op het uitbreiden van onze mogelijkheden en aanwezigheid in Brazilië om tegemoet te komen aan de groeiende behoeften van onze klanten in de Zuid-Amerikaanse markt”, aldus Vince Hartnett, President van Penske Logistics. Laurent Levaux, ceo van ABX Logistics Worldwide voegt toe: “Deze joint venture combineert onze sterke vaardigheden als Freight Forwarder en een uitstekend wereldwijd netwerk met de expertise van Penske op het gebied van het uitvoeren van logistieke diensten.”

Lees ook:

 

 

 

Reageer op dit artikel