nieuws

P&E People opent Pools uitzendbureau

Home

Uitzendorganisatie P&E People opent deze maand een nieuwe vestiging aan de Paxtonstraat in Zwolle. De uitbreiding is een strategische zet als gevolg van de toenemende vraag naar werknemers uit Polen en Midden en Oost-Europa en de openstelling van de grenzen per 1 mei j.l.

P&E People opent Pools uitzendbureau
P&E People

Met de regionale vestiging richt de organisatie zich in het bijzonder op opdrachtgevers in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Flevoland.

 

P&E People is een internationale arbeidsbemiddelaar en selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren zoals productieomgevingen, warehouses en AGF-bedrijven. Dagelijks zijn via P&E People ruim 1250 medewerkers aan het werk. De verwachting is echter dat dit aantal sterk zal groeien als gevolg van de openstelling van de grenzen per 1 mei.

 

Regionaal

Met de nieuwe vestiging in Zwolle en kantoren in Reek, Ede, Barendrecht en Etten-Leur onderkent de organisatie het belang van een regionale benadering. Vanuit de regionale contacten met de opdrachtgevers blijft de organisatie continu op de hoogte van de vraag naar Poolse en andere Europese werknemers. De uitzendorganisatie ondersteunt opdrachtgevers in deze regio’s bij piekbelastingen door seizoensinvloeden.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel