nieuws

P&E People neemt concurrent Total Team over

Home

Uitzendorganisatie P&E People heeft branchegenoot Total Team overgenomen. Total Team is volgens P&E People vooral een versterking voor de logistieke uitzendactiviteiten. De naam Total Team wordt niet direct vervangen, maar zal tot 2008 blijven bestaan als eigen label naast dat van P&E People.

P&E People neemt concurrent Total Team over
P&E People neemt Total Team over

P&E People opereert sinds 2000 in Nederland en richt zich vooral op het uitlenen van Poolse werknemers. Poolse werknemers zijn voor P&E de belangrijkste groep werknemers naast arbeiders uit andere landen zoals Portugal, Finland en Griekenland. Total Team heeft ook in Polen een vestiging, in Opole, en vult zo de wervingsactiviteiten van P&E People aan in Oost-Europa. Beide organisaties zetten samen dagelijks bijna 2000 Oost-Europese werknemers in voor het verrichten van tijdelijke werkzaamheden of het ondersteunen bij piekbelastingen van Nederlandse bedrijven.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel