nieuws

Paul Zincken benoemd tot director Healthcare SAP

Home

Paul Zincken is per 14 mei 2007 aangesteld als director Healthcare SAP Nederland. Hij volgt Jo Bollen op, die bijna drie jaar director is geweest. Zincken heeft meer dan 20 jaar IT-ervaring, waarvan 12 jaar in de healthcare sector.

Paul Zincken benoemd tot director Healthcare SAP
Paul Zincken benoemd tot director Healthcare SAP

Na bij IBM werkzaam te zijn geweest, heeft Zincken zich sinds 1998 als directeur van Innovit met software op de zorgsector gefocust. Hierna werkte hij als Salesmanager voor Getronics PinkRoccade Healthcare. Vanaf heden zal hij dus bij SAP zijn aandacht besteden aan geïntegreerde bedrijfsvoering, elektronische patiëntendossiers en patiëntenlogistiek in de healthcare.

 

Zijn voorganger Bollen is nu werkzaam bij Phobos, een SAP partner in de zorg.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel