nieuws

CSi combineert robot met lagenpalletiser

Home

De Hybride Palletiser combineert de precisie en betrouwbaarheid van een sferische robot met de hoge capaciteit van een lagenpalletiser. Een kleine robot wordt voor de laag formeertafel van de palletiser gepositioneerd en wordt gebruikt om de pakketten snel, accuraat en onbeschadigd te oriënteren en te groeperen, voordat deze pakketclusters de palletiser worden ingevoerd.

CSi combineert robot met lagenpalletiser
CSi hybride

De hybride functie biedt volgens leverancier CSi een duidelijk voordeel ten opzichte van conventionele, op wrijving gebaseerde pakketpositioneerfuncties. De verschillende karakteristieken van de pakketten qua afmetingen, gewichten en verpakkings kwaliteiten in combinatie met hogere capaciteiten vereisen een betrouwbare pakketpositionering voor het samenstellen van palletlagen. De hybride robot is geschikt om deze voorformatie nauwkeurig, snel en zonder pakketbeschadigingen te realiseren, gevolgd door het traditioneel lagen palletiseren.

 

Reageer op dit artikel