nieuws

Lintjesregen in de logistiek

Home

Op lintjesdag hebben vandaag zeven TLN-leden een koninklijke onderscheiding opgespeld gekregen. Ook VLM-bestuurslid Jacob Wijngaard ontving een lintje. Wijngaard is hoogleraar aan de faculteit Bedrijfskunde van de Universiteit Groningen en is in het VLM-bestuur verantwoordelijk voor de portefeuille kennisontwikkeling.

Lintjesregen in de logistiek
Jacob Wijngaard

De zeven TLN-leden die een koninklijke onderscheiding ontvingen zijn: Aart Bon (directeur GLS Netherlands Logistics), Ben Kole (Kole Transport), Hubert Poot (Sociaal Adviesburo Logistiek Hubert Poot), Jan Rauwerdink (Firma Rauwerdink-Wilterdink), Sjaak Weima (Geodis Vitesse Nederland) en Andre van Herk (UTS Voerman Abbink, Rijswijk).

 

EVO

Bij EVO is Lid van Verdienste Harry Goijer koninklijk onderscheiden. Goijer werd speciaal in Den Haag ontboden om daar koninklijk te worden onderscheiden. Hij werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Harry Goijer heeft zich onder andere jarenlang in Brabant ingezet als belangenbehartiger voor duurzaam vervoer en verkeer.

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel