nieuws

TLN-voorzitter Mich van der Harst stapt op

Home

Mich van der Harst treedt terug als algemeen voorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN). Van der Harst zwaait af na zes jaar voorzitterschap. Het is de bedoeling dat de TLN-voorzitter begin juni ermee ophoudt.

TLN-voorzitter Mich van der Harst stapt op
Mich van der Harst vertrekt bij TLN

Van der Harst is bij zijn vertrek zes jaar voorzitter geweest van TLN. “Ik wil voorkomen dat ik teveel insider wordt en niet meer de nodige kritische vragen stel. Het is altijd een goede traditie bij TLN geweest om een buitenstaander met een frisse blik in deze functie te benoemen”, aldus de scheidende voorzitter in een interview in De Telegraaf.

 

Zelfbewuste sector

Bij het opmaken van de balans in de ochtendkrant concludeert de TLN-voorzitter dat de sector “zelfbewuster weerbaarder en mondiger”, is geworden. De voormalige topambtenaar van Economische Zaken heeft verder veel vertrouwen in de nieuwe minister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings. “Hij kent de sector goed en weet ook waar de gevoeligheden liggen.”

 

Het is nog onbekend wie Mich van der Harst gaat opvolgen.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel