nieuws

Ikea verlengt contract met ND Logistics

Home

Een nieuw vijfjarig contract is getekend tussen Norbert Dentressangle (ND) en Ikea. ND Logistics is blij met deze verlenging. De activiteiten in het magazijn in Oosterhout, van waaruit de Ikea winkels in de Benelux worden bevoorraad, worden in ieder geval tot 2012 voortgezet.

Ikea verlengt contract met ND Logistics
Ikea

Jan Paul Bomas van ND: “Het draagt bij aan de continuïteit van onze Nederlandse activiteiten. Wij zien het vervolg van de samenwerking met Ikea dan ook met veel vertrouwen tegemoet.”

 

Het dc van Ikea in Oosterhout opende in 2000. Vanaf 2002 verzorgt ND daar de logistiek. In 2005 breidde het dc uit tot 110.000 m2 en 198.000 palletplaatsen. Hiermee werd het één van Nederlands grootste dc’s.

 

Mega-dc in UK

ND Logistics opereert sinds 2000 ook in het Ikea-dc in Doncaster (UK). Dit mega-dc meet 134.000 vierkante meters en heeft een opslagcapaciteit van ruim 300.000 palletplaatsen. Het is met deze afmetingen nog groter dan het dc in Nederland.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel