nieuws

Europees groupage netwerk voor Kuehne + Nagel

Home

Na een pilot van twee maanden heeft Kuehne + Nagel haar Europese groupage netwerk in gebruik genomen. Dagelijks zijn er vanaf heden line-haul diensten tussen 38 verschillende Europese landen. Groupagezendingen tot 2,5 ton kunnen nu in kortere tijd vervoerd worden.

Europees groupage netwerk voor Kuehne + Nagel
Kuehne + Nagel heeft Europees groupage netwerk

“Het lanceren van ons Europese groupage netwerk kenmerkt een volgende stap binnen onze ambitieuze strategie om onszelf te positioneren te midden van de marktleiders in het Europees wegtransport,” zegt Ewald Kaiser, lid van de directie van Kuehne + Nagel en verantwoordelijk voor de business unit Rail & Road Logistics.

 

Deur-tot-deur

Het netwerk is gebaseerd op een centrale hub in Haiger, Duitsland en zeven regionale hubs in Barcelona (Spanje), Birmingham (UK), Milaan (Italië), Malmö (Zweden), Parijs (Frankrijk), Warchau (Polen) en Wenen (Oostenrijk). Dagelijks zullen pendeldiensten deze hubs verbinden. Daarnaast zijn ook de 80 Kuehne + Nagel kantoren aangesloten op het netwerk, zodat een Europese dekking ontstaat over 38 landen. Groupagezendingen tot 2,5 ton kunnen met competitieve doorlooptijden en deur-tot-deur in heel Europa worden aangeboden.

 

Lees ook:

Kuehne + Nagel breidt enorm uit (nieuws, juni 2006)

 

Reageer op dit artikel