nieuws

Armada Genie reinigt in kleine hoekjes

Home

Wie kent het niet: vallende goederen vanaf een pallet op de brandschone magazijnvloer van het nieuwe magazijn. In het geval van (bijtende) vloeistoffen kunnen deze ook nog permanente lelijke vlekken achterlaten. Bezemen helpt niet en een zit-schrobveegmachine heeft niet iedereen bij de hand. Bovendien komen deze machines minder gemakkelijk in de kleine hoekjes tussen de stellingen.

Armada Genie reinigt in kleine hoekjes
Armada Genie

Armada Reinigingstechniek heeft met de Genie 35B een handige oplossing voor het machinaal reinigen van vloeren in kleine ruimtes waar veel obstakels in de weg staan. De Genie 35B is de kleinste schrob- zuigmachine die door een batterij wordt aangedreven en dus geen kabel heeft. Hij schrobt de vloer intensief met een schrobborstel met een diameter van 35 cm en zuigt het vuile water direct op zodat een schone en direct beloopbare vloer achterblijft. Dankzij de opklapbare handgreep en de rondom de borstel bewegende parabolische zuigmond kan probleemloos tot in de hoeken, achter de stellingstaanders en onder de stellingschappen worden geschrobd. De watertanks zijn afneembaar en hebben een inhoud van 10 liter.

 

 

 

Opladen

Als de batterij na zo’n vijf kwartier werken leeg is, dan kan deze dankzij de ingebouwde batterijlader bij ieder stopcontact weer worden opgeladen. Voor een nog langere werktijd  kan de batterij ook eenvoudig, zonder gereedschap, worden gewisseld. De compacte afmetingen en de opvouwconstructie zorgen ervoor dat de Genie 35B in iedere werkkast kan worden opgeborgen.

 

 

Reageer op dit artikel