nieuws

Wim Vos per direct weg bij Vos Logistics

Home

Wim Vos, directeur en grootaandeelhouder, is per direct afgetreden als directeur van zijn bedrijf Vos Logistics. Zijn zoon Stijn Vos neemt zijn functie over. Bronnen binnen Vos Logistics bevestigen dit nieuws. De raad van commissarissen zou de conflicten, veroorzaakt door Vos, zat zijn.

Wim Vos per direct weg bij Vos Logistics
Wim Vos stapt op bij Vos Logistics

Volgens De Telegraaf werd er in de transportwereld al enige tijd gespeculeerd over het vertrek van Vos bij zijn bedrijf Vos Logistics. Bij FNV Bondgenoten staan ze niet te kijken van het bericht over het terugtreden van de directeur-grootaandeelhouder. “Wim Vos is een buitengewoon wispelturig mens, iemand die reageert op emotie en niet op rationaliteit”, vertelt Jan Heilig in het dagblad. Onder de leiding van Vos groeide Vos Logistics wel uit tot een internationale onderneming met vestigingen in veel van Europa’s lidstaten en zelfs in Dubai.

 

Conflicten ten grondslag aan vertrek

Volgens de krant en ook FNV Bondgenoten zou de raad van commissarissen de ‘oneindig veel conflicten met de vakbeweging en een bovenmatig verloop van personeel’ meer dan zat zijn en orde op zaken willen stellen. Daarnaast zinnen de commissarissen op een keiharde reorganisatie. Overigens laten anonieme bronnen binnen Vos Logistics ook weten dat de raad van commissarissen al eerder was opgedoekt.

 

Bronnen: o.a. De Telegraaf / Nieuwsblad Transport

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel