nieuws

Vincent Harmsen Infor’s nieuwe Benelux baas

Home

Vincent Harmsen is benoemd tot nieuwe managing director Benelux van softwareleverancier Infor en is in die functie verantwoordelijk voor de Enterprise Solutions Group (ESG) in de Benelux. Harmsen is afkomstig van BMC en bekleedde daar de functie van regional director.

Vincent Harmsen Infor’s nieuwe Benelux baas
Vincent Harmsen Infor

Infor‘s nieuwe managing director voor de Benelux zal leiding gaan geven aan de commerciële landenorganisaties, zowel via een directsales- als via een partnermodel. Harmsen heeft ruim twintig jaar ervaring in commerciële en dienstverlenende functies in de IT-sector. Hiervoor was hij werkzaam bij BMC als regional director en was hij verantwoiordleijk voor de groei van inkomsten uit softwarelicenties. daarvoor werkte hij bij Hyperion Solutions, Ross Systems en Siemens. Infor was sinds de overname van SSA Global in de zomermaanden van 2006 op zoek naar een nieuwe managing director voor de Benelux-activiteiten. Onlangs benoemde het Profuse directeur Willem de Potter, na de overname van zijn bedrijf, tot manager van de Noord-Europese serviceorganisatie van Infor.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel