nieuws

Toyota breidt driewiel heftruckrange uit

Home

De driewiel 7FBEF13 heeft, net als de Toyota 24-volts 1,0 tot 1,5 tons heftruck, hele compacte afmetingen, maar biedt meer vermogen dankzij de 48-volts batterij. Dit leidt tot hogere rij- en hefsnelheden. De 7FBEF13 is het 5e model in de 7FBEF-serie die hiermee leverbaar is hefvermogens van 1250 tot 2000 kilo.

Toyota breidt driewiel heftruckrange uit
Toyota 7FBEF13

De 7FBEF13 heftruck heeft een laadvermogen van 1,25 ton en is voorzien van het Toyota Systeem van Actieve Stabiliteit (SAS), het AC² Power Systeem en Operator Total Care (OTC). Als onderdeel van het OTC pakket, beschikt de 7FBEF13 over een Operator Restraint System (ORS); dat is een bestuurdersstoel met geïntegreerde mini-levers, die volgens de Toyota importeur veel comfort en ergonomisch gemak voor de chauffeur biedt.

 

Lees het originele persbericht

Reageer op dit artikel