nieuws

Polypal verruilt VSL voor BMWT

Home

Stellingimporteur Polypal Intraprofiel heeft het lidmaatschap van de Vereniging van Stelling Leveranciers (VSL) met ingang van 30 januari verruild voor die van de BMWT. De VSL telt daarmee formeel nog vier leden: Nedcon, Hovuma, Magista en Space 2000.

Polypal verruilt VSL voor BMWT
Marc Lalieu

Polypal directeur Marc Lalieu motiveert de overstap als volgt: “Wij zijn geen producent, maar importeur van de stellingmerken Polypal en Link. Daarmee hadden we al wat andere belangen en inzichten ten opzichte van de andere stellingproducerende VSL-leden. De laatste jaren haakten ook al enkele leveranciers van archiefstellingen af, waarmee de club steeds kleiner werd. Overigens heb ik niets aan te merken op de samenwerking en technische expertise van de VSL; die is uitstekend, maar aan de andere kant is de BMWT volgens mij vooral commercieel gezien beter bezig in de combinatie met heftruckleveranciers. Het beste scenario is eigenlijk een fusie van VSL en BMWT, zoals door mij meermaals voorgesteld, maar daar wilde men binnen de VSL niet aan.”

 

Lees ook:

Reageer op dit artikel