nieuws

Oracle’s World A9.1 verder op ‘green screen-basis

Home

Softwarehuis Oracle gooit green screen software, de tegenhanger van grafische software, nog niet overboord. Het bedrijf presenteerde een preview van de ergens dit jaar te presenteren release van World A9.1, een PeopleSoft-product. Nadat Oracle twee jaar geleden PeopleSoft overnam was er even sprake van dat green screen zou verdwijnen.

Oracle’s World A9.1 verder op ‘green screen-basis
Oracle borduurt voort op green screen

Met de geplande release van World A9.1, de eerste belangrijke release van een vorm van green screen-software sinds 1998 laat Oracle zien dat het serieus meent wat het twee jaar geleden beloofde. Toen meldde de softwareleverancier dat het in navolging van PeopleSoft, dat in 2003 JD Edwards overnam en beloofde de ondersteuning van de JD Edwards producten, de productondersteuning zou voortzetten. De nieuwe release die dus ergens dit jaar wordt verwacht is zelfs voorzien van een webbased gebruikersinterface.

 

Voortzetten van ondersteuning

Tijdens de bekendmaking van dit alles liet Oracle president Charles Philips ook weten dat de ondersteuning aan andere producten uit de Oracle familie blijvend worden ondersteund. En dus zullen klanten volgens Philips niet worden gedwongen om over te stappen op nieuwe producten zodra in 2008 het nieuwe Fusion-platform, met bijhorende applicaties, wordt gelanceerd.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel