nieuws

BT introduceert nieuwe cabines

Home

BT introduceert nieuwe cabines
BT cabine

De vernieuwde cabines voor de BT Cargo-range zijn standaard voorzien van voor- en achterruitwissers en achterruitverwarming. Het deurprofiel is geïntegreerd met de veiligheidskooi voor een betere geluidsdemping. De cabine beschermt hoofdzakelijk tegen tegen weersinvloeden.

Alternatieven zijn een cabine met alleen voor-/dak- /achterpanelen en een cabine met canvas deuren. De lichtste C3E100R is alleen leverbaar met een voor- en dakpaneel.De nieuwe cabine voor de Cargo-range is zeer compleet. De gemakkelijk te bereiken deurhendels verschaffen snelle toegang tot beide zijden van de truck. De linkerdeur is voorzien van een schuifraam voor ventilatie. Twee gasveren op de achterklep vergemakkelijken het openen en sluiten. Het lexaan dak kan eenvoudig verwijderd worden voor het snel wisselen van batterijen (het zijwaarts wisselen van batterijen is volgens de importeur BT Nederland ook mogelijk).

 

Lees het originele persbericht

Reageer op dit artikel