nieuws

Banendag voor vrachtwagenchauffeurs

Home

Worktrans Uitzendbureau organiseert zaterdag een speciale banendag voor vrachtwagenchauffeurs. Volgens het uitzendbureau liggen de banen voor ervaren vrachtwagenchauffeurs voor het oprapen. Chauffeurs die al een tijd niet meer achter het stuur hebben gezeten, kunnen zich aanmelden voor een gratis rijtest.

Banendag voor vrachtwagenchauffeurs
Banendag voor vrachtautochauffeurs

Het uitzendbureau geeft aan dat de vraag naar vrachtwagenchauffeurs veel groter is dan het aanbod. Er zijn er veel meer nodig. Geschikte kandidaten kunnen binnen een paar maanden meteen aan het werk. Chauffeur worden kan ook. Worktrans heeft dit jaar vijfhonderd gratis opleidingsplaatsen voor het C en E rijbewijs.

 

Meer informatie

De banendag vindt plaats op zaterdag 3 maart 2007 van 10.00 tot 14.00 uur. Worktrans is gevestigd in Venlo, Apeldoorn, Oosterhout, Oudehaske, Purmerend en Zoetermeer.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel