nieuws

Sprekeronafhankelijk voicepicken

Home

Inther introduceert een verbeterde versie van het Pick-by-voice-systeem; TopSpeech-Lydia 5.0. Het systeem is speciaal voor magazijnen waar veel achtergrondgeluiden zijn. Bedrijven die TopSpeech-Lydia gebruiken, hebben geen last van storende geluiden, omdat een audiofilter deze verwijdert.

Sprekeronafhankelijk voicepicken
Voicepicking

De filtering gebeurt in twee stappen. Eerst verwijdert het filter specifieke geluiden zoals een voorbijrijdende schoonmaakwagen. In stap twee volgt de filtering van algemene storingsgeluiden. Daarna blijft alleen het spreeksignaal over, aldus de fabrikant.

 

Sprekersonafhankelijk
De TopSpeech-Lydia 5.0 bewerkt de ingesproken tekst met een hoge herkenningsfactor, zelfs als onduidelijk gesproken wordt. Operators hebben dus niet meer een ‘training’ nodig alvorens aan de slag te kunnen. Het systeem is geleverd door Inther.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel