nieuws

Nintendo’s niet aan te slepen

Home

De vraag naar de nieuwe gameconsole Nintendo Wii overstijgt alle records, aldus online aanbieder van computerproducten Central Point. Van alle bestellingen die voor de Wii geplaatst zijn, heeft het bedrijf nog maar drie procent kunnen uitleveren.

Nintendo’s niet aan te slepen
Nintendo

‘Op de laatste twee dagen voor kerst ontvingen wij meer dan 450 e-mails en telefoontjes van consumenten en bedrijven’, aldus directeur Brian Speelman. ‘Op onze website staat vermeld dat wij de Wii pas rond 18 januari 2007 weer op voorraad verwachten. Veel bellers zijn volgens ons dan ook consumenten die nog niet gewent zijn om online te kopen en daarom nog niet helemaal vertrouwen op de informatie op onze website.’

 

Voorraad-info via de mail

Consumenten en bedrijven die op de hoogte willen blijven van de levertijd, kunnen via de productpagina op www.centralpoint.nl hun e-mailadres achterlaten. Zij ontvangen dan automatisch een e-mail, zodra de populaire console weer op voorraad is gekomen.

Reageer op dit artikel