nieuws

Nieuwe elektrotruck van Heli

Home

Heftruckleverancier Heli heeft een drie wiel model heftruck op de markt gebracht met een tilcapaciteit van 1.000 t/m 2.000 kilogram. De heftrucks hebben een zeer laag zwaartepunt, dubbele achterwielen en maximale spoorbreedte wat bijdraagt aan de stabiliteit van de trucks.

Nieuwe elektrotruck van Heli
3 wiel model heftruck van Heli

Andere kenmerken van de nieuwe heftruck van Heli zijn de instaptrede en de lage zitpositie. Beide kenmerken zorgen voor een relatief eenvoudige op- en afstap. De trucks zijn verder uitgerust met de nieuwe mastlijn van Heli. Deze mastlijn onderscheidt zich door de slanke en stijve mastprofielen die ervoor zorgen dat de chauffeur een beter doorzicht heeft.

 

Techniek

De heftruck is uitgerust met Zapi AC techniek. De chauffeur kan, afhankelijk van zijn werkzaamheden, uit diverse voorgeprogrammeerde instellingen kiezen. Alle parameters zijn volledig instelbaar. Verder heeft de truck een ZF vooras met oliebadremmen, AC motoren zonder koolborstels en een contactloze Zapi regeling.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel