nieuws

Nieuwe CEO voor Toyota Industrial Equipment Europe

Home

Osamu Miura is de nieuwe president directeur van Toyota Industrial Equipment Europe (TIEE). Miura volgt Shinya Furukawa op die na vier jaar bij TIEE, de overstap heeft gemaakt naar Toyota Material Handling International (TICO), waar hij president directeur wordt.

Nieuwe CEO voor Toyota Industrial Equipment Europe
Miura

Osamu Miura was sinds 1999 werkzaam bij de TICO-organistatie. Hij was vice-directeur van TICO’s Sales en Marketing afdeling en werkzaam als president directeur van Toyota Textile Machinery in de Verenigde Staten.

 

Europese markt

Als onderdeel van TICO’s material handling divisie, vertegenwoordigt TIEE het Toyota-merk in Europa met een netwerk van 21 distributeurs voor 28 landen. Bij zijn aanstelling op het hoofdkantoor in Brussel zei Osamu Miura vereerd te zijn de kans te hebben zijn ervaring in het Europese Team te kunnen inzetten.

 

Miura wil door de nauwe samenwerking tussen beide divisies (TICO en TIEE) Toyota’s positie in de Europese markt verder versterken.

 

Lees ook:

 

Reageer op dit artikel