nieuws

Nederland krijgt er een logistieke vakbeurs bij

Home

Logistiek Nederland krijgt er dit jaar een nieuwe vakbeurs bij. Van woensdag 26 tot en met 28 september 2007 organiseert ExpoLaan in de IJsselhallen in Zwolle de beurs Expo-Logistiek, een grootregionaal vakevenement voor de logistieke branche. “Er is behoefte aan een regionale beurs”, aldus de organisatie.

Nederland krijgt er een logistieke vakbeurs bij
Vakbeurs Expo Logistiek

Beursorganisatie ExpoLaan heeft besloten om deze grootregionale beurs voor de logistieke branche te organiseren in de jaren dat de Logistica niet wordt gehouden. Uit onderzoek van ExpoLaan onder de diverse leveranciers in de branche, blijkt dat er voor een professioneel opgezette regionale vakbeurs veel interesse is. Volgens de organisator is het duidelijk een trend aan het worden dat de grote landelijke vakbeurzen minder druk worden bezocht.

 

Vooral de eindbeslisser buiten de randstad heeft volgens de beursorganisatie te weinig zin en tijd om via de vele files de randstad te bereiken. “Zaken doen in de eigen regio is makkelijk. Wat schaalgrootte betreft zit Expo-Logistiek ergens tussen Vilo en Logistica in”, aldus projectmanager Expo-Logistiek, Ado Elvers. Organisator Expolaan wordt bij dit evenement bijgestaan door het communicatiebureau Elcomm en de adviescommissies voor de vakbeurs Expo-Logistiek.

 

Meer info op de site van Expo Logistiek

 

Reageer op dit artikel